Ervaringen van cliënten

Psycholoog IJsselstein - Therapeut Jeannette

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Psycholoog IJsselstein – Jeannette

5 / 5 sterren –
“Jeannette heeft mij geholpen bij het achterhalen van de oorzaak van mijn terugkerende onrust in mijzelf. Door deze onrust zijn er allerlei problemen in mijn leven ontstaan.

Door de gesprekken die ik met haar heb gehad ben ik erachter gekomen waar deze onrust vandaan komt en hoe ik hiermee om moet gaan. Dit is voor mij heel verhelderend geweest.

Ik kan dit nu beter herkennen en heb handvaten gekregen hoe ik de onrust om kan zetten naar rust. Jeannette is een echte vakvrouw en ik kan haar aan iedereen aanbevelen.”

sterren-5-score

Psycholoog IJsselstein – Jeannette

5 / 5 sterren –
“Begin dit jaar heb ik contact gezocht met Jeannette omdat ik erg last had van stress en de gebeurtenissen in mijn leven niet meer overzag. Ik moest hulp krijgen om weer de rust in mijn leven terug te vinden.

Jeannette heeft mijn probleem gelijk heel goed erkend. Wist precies de goede dingen te vragen en te zeggen. Al snel voelde ik mij rustiger en beter in het leven staan. Mensen gingen ook aan mij zien dat het beter ging en ik kon alles meer een plekje geven. Ook door de handvatten en opdrachten kon ik alles beter aan en het in een goed daglicht bekijken.

Ik ben Jeannette erg dankbaar. Door haar kan ik veel beter omgaan met stressvolle situaties en omgaan met de moeilijke situaties in mijn leven. Ook de begeleiding in mijn relatie was erg prettig.

Ik raad haar echt aan bij anderen. Ze veroordeelt niet en doet met hart en ziel haar werk. Het is fijn te weten dat de deur altijd open is mocht er behoefte zijn aan een gesprek. Mocht dit nodig zijn in de toekomst zal ik het zeker doen.

Ontzettend bedankt voor je steun en sturing.”

sterren-5-score

Psycholoog IJsselstein – Jeannette

5 / 5 sterren –
“Het was voor ons een grote stap om naar een psycholoog te gaan omdat je denkt dat je het allemaal zelf wel kan. Maar helaas we kwamen er niet uit samen en zijn uit eindelijk héél blij dat we naar Jeannette gegaan zijn.

Zij heeft ons in een paar sessies geleerd om te kijken naar wat belangrijk is en wat we kunnen veranderen om er samen beter uit te komen. De gesprekken en de simpele opdrachten die zij mee gaf naar huis hebben ons ontzettend geholpen. En we zaten snel weer op één lijn zo snel hadden we niet durven hopen.

Dus voor mensen met twijfels, twijfel niet en neem de stap wij hebben er héél veel aan gehad en kunnen nu weer samen verder met een positieve blik op de toekomst.

Jeannette ontzettend bedankt zonder jou was dit niet gelukt.”

sterren-5-score

Psycholoog IJsselstein – Jeannette

5 / 5 sterren –
“Nadat ik begin vorig jaar met burn-out klachten thuis kwam te zitten ben ik op advies van de huisarts op zoek gegaan naar een psycholoog. Zo kwam ik bij Jeannette terecht. Jeannette heb ik ervaren als een warm, lief, en integer mens, ik voelde me al snel op mijn gemak bij haar.

Tijdens de sessies ontdekte ik dat ik mezelf was kwijtgeraakt de afgelopen jaren door me vooral aan te passen aan mijn omgeving en nooit echt even stil te staan bij wat ik nu zelf eigenlijk wilde en nodig had.

Al die tijd dat ik haar bezocht gaf ze me het gevoel dat ze naast me stond, dat we samen werkten aan mijn herstel. Nu ben ik in middels zover dat ik het weer zelf kan oppakken. Mocht het nodig zijn dan zal ik zeker niet twijfelen om weer een afspraak te maken, het idee dat dat kan is heel erg prettig!

Dankjewel Jeannette, voor alle fijne gesprekken en oefeningen die mogelijk maakten dat ik mezelf heb teruggevonden en weer meer grip heb gekregen op mijn eigen leven.”

sterren-5-score

Psycholoog IJsselstein – Jeannette

5 / 5 sterren –
“Wij hebben in een relatief korte tijd heel veel geleerd van Jeannette. Onze communicatie, bewustzijn en houding naar elkaar is enorm verbeterd. Wij zijn nu samen weer sterk genoeg om de toekomst aan te kunnen.

Achteraf gezien, hadden we dit veel eerder moeten doen. Bedankt dat wij het afgelopen jaar goed kunnen afsluiten en het komend jaar veel beter kunnen beginnen.”

sterren-5-score

Psycholoog IJsselstein – Jeannette

5 / 5 sterren –
“De sessies bij Jeannette heb ik als heel prettig ervaren. Het waren fijne gesprekken. D.m.v. opdrachten, die soms best pittig waren, heb ik veel over mezelf geleerd en ben zelfverzekerder geworden.

Het overlijden van ons zoontje draag ik voor altijd met me mee maar mijn ‘wond’ is een litteken geworden.
Jeannette, heel erg bedankt!”

sterren-5-score

Psycholoog IJsselstein – Jeannette

5 / 5 sterren –
“Via deze weg wil ik graag laten weten dat ik veel steun heb gehad aan de rouwverwerkingsbegeleiding van Jeannette.

Na het onverwachts vaststellen van terminale alvleesklierkanker bij mijn moeder, terwijl ik 7 maanden zwanger was en haar overlijden, 5 maanden na de geboorte van onze dochter, was ik figuurlijk lamgeslagen.

Ondanks dat ik in harmonie met mijn familie goed afscheid van haar heb kunnen nemen en daar erg dankbaar voor ben, lukte het mijzelf niet om de helderheid, die was verdwenen tijdens dit emotionele proces, terug te krijgen.

Jeannette zag snel waar bij mij het emotionele knelpunt lag en heeft via een soort van “onzichtbaar” stappenplan van gesprekken, opdrachten en tips mij handvaten gegeven om zelf de helderheid weer terug te krijgen en om te gaan met het verlies en het eerbetoon aan mijn lieve moeder.”

sterren-5-score

Psycholoog IJsselstein – Jeannette

5 / 5 sterren –
“Ik besloot bij Jeannette in therapie te gaan op het moment dat ik besloot te scheiden. Ik wilde voorkomen dat ik na de scheiding zou instorten, iets wat je vaak hoort.
Dankzij de prettige gesprekken en de oefeningen van Jeannette is dat ook gelukt. Met haar begeleiding kon ik de moeilijke periode die volgde goed aanpakken en oplossen.

Belangrijker nog vind ik dat zij mij geholpen heeft een innerlijke, aanwezig maar op de achtergrond geraakte, kracht terug te vinden. Daaruit blijkt wat mij betreft haar professionaliteit; de zelfredzaamheid bevorderen.

Jeannette is een zeer prettige persoonlijkheid, ik voelde me erg op mijn gemak bij haar en had er ook geen moeite mee om mijzelf bloot te geven.

Ik kan en zal haar ook bij iedereen aanbevelen die te maken krijgt met rouwverwerking, dat is een scheiding namelijk ook.”

sterren-5-score

Psycholoog IJsselstein – Jeannette

5 / 5 sterren –
“Onze relatie therapie bij Jeanette is ons goed bevallen. In korte tijd weet zij voor zichzelf maar juist ook voor ons uiteen te zetten waar de schoen wringt en wat daar eventueel, bij voldoende inzet van alle partijen,aan te doen is.

Jeannette laat je zien hoe het eigenlijk komt dat je bepaalde verwachtingen hebt van je partner en relatie, hoe je bent geworden wie je bent en wat je van de toekomst verlangt.

Hierdoor word je in staat gesteld verbanden te leggen tussen patronen die je je hele leven al doormaakt en desgewenst kan doorbreken. Je leert niet alleen jezelf maar ook je partner beter begrijpen. Wij stonden op het punt te gaan scheiden.

Dankzij Jeanette zijn wij dichter tot elkaar gekomen dan ooit en bewandelen wij een nieuw pad dat wij samen hand in hand bouwen.”

sterren-5-score

Psycholoog IJsselstein – Jeannette

5 / 5 sterren –
“Wij stonden op het punt om te gaan scheiden en Jeannette heeft ons geholpen in 5 sessies weer nader tot elkaar te komen.

Wat wij heel erg goed vinden aan Jeannette is dat zij zonder schrijfblok of laptop naar je verhaal luistert. En dat als je een punt aangeef waar je het over wil hebben zij daar direct op ingaat ook al had zij een ander onderwerp om te bespreken.

Kortom een echte aanrader. Jeannette heel erg bedankt!”

sterren-5-score

Psycholoog IJsselstein – Jeannette

4 / 5 sterren –
“Vorig jaar kampte ik met klachten van overspannenheid door problemen op het werk en de ziekte van mijn vader. Haar aandacht voor mij als persoon hielp mij om mezelf open te stellen om mijn situatie uit te leggen.

Jeannette stond open voor mij en mijn verhaal en wist altijd goede vragen te stellen en door te vragen waar nodig. De inzichten die ik dankzij Jeannette heb gekregen helpen mij nu elke dag en zorgen ervoor dat ik weer gelukkig ben en blijf.”

sterren-4-score

Psycholoog IJsselstein – Jeannette

5 / 5 sterren –
“Mijn man en ik zijn bijna 45 jaar getrouwd en dan denk je dat je elkaar toch heel goed kent. Maar toch ook wij kwamen er samen niet goed meer uit. Wij hebben de hulp aan Jeannette gevraagd.

Toen Jeannette de deur voor ons open deed kregen wij het gevoel van dit zit goed. Wat een (h) eerlijk mens en betrokken vrouw is Jeannette.

Jeannette is een vrouw die naar je luistert, niks geen Laptop of pen en papier. Ze is heel rustig, je voelt je meteen op je gemak bij haar. Ze luistert goed waardoor ze op dingen terugkomt, ze geeft handreikingen cq oplossingen, ze is niet bevooroordeeld, ze oordeelt niet, ze heeft nog humor ook.

Wij zijn zo blij dat we bij Jeannette zijn geweest. Jeannette heeft de vonk tussen ons weer aangewakkerd. Wij zijn er sterker en dichter tot elkaar uitgekomen.

Jeannette hartelijk dank voor alles.”

sterren-5-score


Psycholoog IJsselstein Ervaringen van cliënten
De inzichten die ik dankzij Jeannette heb gekregen helpen mij nu elke dag en zorgen ervoor dat ik weer gelukkig ben en blijf.
sterren-5-score
Neem contact op

✔ Snel een eerste afspraak
✔ Ook 's avonds

psycholoog ijsselstein Therapie Amersfoort
wordt gewaardeerd met 4.9 uit 5 sterren op basis van 12 reviews
Ik ben aangesloten bij:

nvpa-rbcz
Top