Faalangst

Faalangst therapie IJsselstein

Therapie bij faalangst

Faalangst belemmert enorm om met je leven te doen wat je ermee zou willen doen. Als je daar last van hebt zijn er grofweg twee mogelijkheden. De eerste is die angst overwinnen. De tweede voor alles weglopen wat jou faalangst geeft.

Als je het laatste doet ga je je leven steeds meer door angst laten bepalen. Als je in plaats daarvan je faalangst stap voor stap leert overwinnen, zal ieder klein succes je stimuleren om verder op deze weg te gaan.


Faalangst

Je ziet al snel resultaat

Het is als beginnen met trainen van je spieren. Je ziet al snel resultaat en elk resultaat maakt het aantrekkelijker om door te gaan.

Hoe pak je het aan? Stel jezelf vanaf het eerste begin concrete doelen. Die moeten voor jou aantrekkelijk zijn en haalbaar. Neem kleine, realistische stappen. Vier elk deelsucces als een overwinning! Want dat is het: jouw overwinning op de faalangst.

Ik kan je bij dit proces helpen.

Jeannette Smole

Neem contact op
Meer over:

Angsten

Angst en fobie

Elk type angststoornis vraagt om een specifieke aanpak. Voor fobie, paniekstoornis, pleinvrees, dwangstoornis, ptss, sociale angst.

Angsten >>


Psycholoog IJsselstein Ervaringen van cliënten
De inzichten die ik dankzij Jeannette heb gekregen helpen mij nu elke dag en zorgen ervoor dat ik weer gelukkig ben en blijf.
sterren-5-score
Neem contact op

✔ Snel een eerste afspraak
✔ Ook 's avonds

psycholoog ijsselstein Therapie Amersfoort
wordt gewaardeerd met 4.9 uit 5 sterren op basis van 12 reviews
Ik ben aangesloten bij:

nvpa-rbcz
Top