Relatietherapie Amersfoort

Relatietherapie IJsselstein - Relatietherapeut Jeannette

Relatietherapie regio Amersfoort

Ben je op zoek naar een relatietherapeut in de regio Amersfoort?

Mijn naam is Jeanette Smole. Als gekwalificeerd therapeut ben ik aangesloten en geregistreerd bij de NVPA en RBCZ.

Ik ben gespecialiseerd in relatietherapie. Na de therapie gaan mijn cliënten in veel gevallen graag met elkaar verder. En dat vaak al na zo’n 8 sessies, soms zelfs al na 5 sessies.

Relatieproblemen

Relatieproblemen… Relatietherapie bij mijn praktijk helpt je een oplossing te creëren voor je relatieproblemen. Als je relatie wankelt, verandert er meteen heel veel. Ook jijzelf. Je doet dingen die voor jou en voor je relatie niet goed zijn. En je weet het.

Eigenlijk wil je ze niet eens doen. Het lijkt vaak of je niet anders kunt. Je herkent jezelf nauwelijks. Je reageert alleen nog maar op wat er met jou gebeurt. Je bent je eigen kompas kwijt.

En als je soms toch probeert het roer om te gooien, als je wilt redden wat er nog te redden is, lopen je goede bedoelingen stuk. Stuk op onwil van de ander, stuk op de brokken die al gemaakt zijn.

We onderzoeken hoe jullie wegen uit elkaar zijn gelopen. Samen vinden we een nieuw spoor. Niet terug naar waar je vandaan komt, maar verder.

De vonk die er ooit tussen jullie is geweest, lijkt nu zo onbereikbaar ver weg. Toch kan die weer het aarzelend begin zijn van een nieuwe vorm van liefde en toekomst. Van nieuw vuur. In dat licht kunnen de misverstanden en de ingesleten patronen worden opgelost.


Relatietherapie

Relatietherapie, een nieuw spoor vinden

Relatietherapie maakt het makkelijker om nieuwe wegen te vinden. In de begeleiding ontwikkel je je eigen inzicht. Je ontdekt de kracht en ook de valkuilen van je relatie.

Relatietherapie maakt de weg vrij voor mogelijkheden waar je eerst niet bij kon komen. Ik help jullie graag bij het vinden van die mogelijkheden.

De kloof tussen partners lijkt soms te diep om elkaar nog te kunnen bereiken. Relatietherapie kan dan de verbinding tot stand brengen. Die kan materiaal aangeven om weer een brug tussen jullie te bouwen. De mogelijkheden daarvoor onderzoeken we met elkaar.

Met relatietherapie geef je wat er ooit tussen jullie geweest is nog eenmaal een reële kans. Voor relatietherapie kun je je zowel samen als individueel aanmelden. Je werkt aan inzicht en toekomstverwachting.


Relatietherapie

Soorten relatieproblemen

Ik ontvang partners met allerlei relatie- en huwelijksproblemen, zoals:

✓ Affaires en vreemdgaan
✓ Bindingsangst en verlatingsangst
✓ Communicatieproblemen
✓ Echtscheiding
✓ Intimiteitsproblemen

✓ Jaloerse gevoelens
✓ Onzekerheid in de relatie
✓ Ruzie en conflicten
✓ Seksuele problemen

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem gerust even contact met mij op.

Drs. Jeannette Smole
Geregistreerd bij NVPA en RBCZ

Neem contact op


Psycholoog IJsselstein Ervaringen van cliënten
De inzichten die ik dankzij Jeannette heb gekregen helpen mij nu elke dag en zorgen ervoor dat ik weer gelukkig ben en blijf.
sterren-5-score
Neem contact op

✔ Snel een eerste afspraak
✔ Ook 's avonds

psycholoog ijsselstein Therapie Amersfoort
wordt gewaardeerd met 4.9 uit 5 sterren op basis van 12 reviews
Ik ben aangesloten bij:

nvpa-rbcz
Top